Olej z Dziurawca (macerat)

Olejek z Dziurawca przygotowany jest na podstawie starej recepty alchemicznej z zachowaniem wszelkich rygorów, dziurawiec zbierany jest w Dzień Świętego Jana między godziną 12 i 14, suszony na powietrzu przez trzy miesiące&...

Więcej informacji

Drukuj

186.00 zł

Dodaj do koszyka

60 ml

Oceń ten produkt

ocena: 0.00 | głosów: 0

Olejek z Dziurawca przygotowany jest na podstawie starej recepty alchemicznej z zachowaniem wszelkich rygorów, dziurawiec zbierany jest w Dzień Świętego Jana między godziną 12 i 14, suszony na powietrzu przez trzy miesiące poddany działaniu promieniowaniu słońca i księżyca, następnie umieszczany jest w ciemnych flakonach i zalewany olejem z oliwek z pierwszego tłoczenia na zimno najwyższej jakości, po 21 dniach zostaje odfiltrowany i od tego momentu jest przechowywany w ciemnych miejscach w brązowym szkle przez trzy miesiące,  po przefiltrowaniu uzyskujemy olejek o rubinowym kolorze posiadający optymalne właściwości.

Włascieości Olejku z Dziurawca:
regeneruje komórki skóry i stymuluje ich produkcje, przyśpiesza gojenie wszelkich ran, wspaniały w walce z odleżynami zapobiegając ich  powstawaniu, wygładza wszelkiego rodzaju blizny,  zwalcza depresje, idealny  w przypadkach nie trzymania moczu,  zalecany do wcierania dwa razy dzienne, co daje znakomite rezultaty,  jest światłoczuły nigdy go nie zostawiaj na słońcu. 
Więcej nanaszym blogu: 
http://www.sklep.alqvimia.pl/p73-olej-z-dziurawca.html 

 

Produkkt jakości medycznej.

 

Nakładamy na części ciała które potrzebują i wmasować, w wypadku ran otwartych nakładamy na gazę. 

Zalecamy wmasowanie dwa razy dzienne, co daje znakomite rezultaty,

Jeżeli chcemy spotęgować działanie polecamy zmieszanie Oleju z Dziurawca z Olejem z Róży Mosketa w stosunku 1:1 co spotęguje to działanie.

Uwaga!!
Po nałożeniu nie korzystać z kąpieli słonecznych. 

Jest to olej foto uczulający


Macerat z Dziurawca wykonany ze składników pochodzenia roślinnego

  • Oliwa z oliwek (Olea europea)
  • Ziele dziurawca (Hypericum)

Kosmetyk w 100% pochodzenia naturalnego. Bez pochodnych ropy naftowej, bez syntetycznych konserwantów, chemicznych perfum i barwników.
Olea europaea (olive) fruit oil, Hypericum perforatum oil. 

Twój komentarz:





Koszyk  

brak produktów

Suma 0,00 zł

Koszyk

Bestsellery

Zobacz wszystkie

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij

CHCESZ OTRZYMYWAĆ NOWOŚCI MAILEM?

DOŁĄCZ DO NAS