Olejek z Róży Mosqueta

Olejek z Róży Mosketa tłoczony na zimno z malutkich owoców dzikiej róży rosnącej w Chile, posiada silne właściwości regenerujące. Natura dostarcza najwyższej klasy formułę odmł...

Więcej informacji

Drukuj

310.00 zł

Chwilowo niedostępny

60 ml

Oceń ten produkt

ocena: 5.00 | głosów: 1

Olejek z Róży Mosketa tłoczony na zimno z malutkich owoców dzikiej róży rosnącej w Chile, posiada silne właściwości regenerujące. Natura dostarcza najwyższej klasy formułę odmładzającą jaką możemy sobie wyobrazić pobudza regenerację komórek, przywraca elastyczność skóry, nawilża, odżywia, przyspiesza gojenie blizn i oparzeń, pobudza syntezę kolagenu, zapobiega pojawianiu się plam starczych, leczy trądzik, łagodzi rozstępy, reguluje nadmierną pigmentację skóry.
Olejek Róża Mosqueta pochodzi z Chile
Zawiera witaminę C dziesięciokrotnie więcej niż czarna porzeczka, kwasy nienasycone 45% kwasu linolowy (omega-6) 35% kwas linolenowy (omega 3) 15% kwas olejowy (omega-9)
Jako jedyny zawiera Retinol, który stymuluje proces różnicowania się komórek, ten składnik na wielką skalę używany jest w kosmetykach anti-aging
Właściwości:
zapobiega i leczy łuszczycę, oparzenia, przyspiesza gojenie ran, przygotowuje skórę przed i po operacji, odbudowuje tkanki po chemioterapii, wspomaga w walce z rakiem skóry, leczy hemoroidy.
Polaryzacja YIN
UWAGA !!! olejek z róży mosqueta dostępny jest również w opakowaniu 150 ml. http://www.sklep.alqvimia.pl/p31-olejek-roza-mosqueta.html
Masz pytanie? zapytaj naszego eksperta: joanna@alqvimia.pl
Olej najwyższej jakości.  

www.alqvimia.com

Używać bezpośrednio na twarz najlepiej na wilgotną skórę po toniku z Róży Damasceńskiej, w kuracjach odmładzających, regenerujących do wszystkich rodzajów cery potrzebujących witaminy E. 

Olej ten można używać z innymi mieszając je, jak również dodając olejki eteryczne jako substancji aktywnych.

Konsultacje biuro@alqvimia.pl

100% naturalna z upraw bio Rosa moschata seed oil, Citrus medica limonum (lemon) peel oil, Citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, Cymbopogon martinii oil, Pelargonium graveolens (geranium) leaf oil, Aniba rosaeodora (rosewood) wood oil

Twój komentarz:





Koszyk  

brak produktów

Suma 0,00 zł

Koszyk

Bestsellery

Zobacz wszystkie

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij

CHCESZ OTRZYMYWAĆ NOWOŚCI MAILEM?


DOŁĄCZ DO NAS