O.E. Kamfora (Cinamomum camphora) CVPE

O.E. Kamfora (Cinamomum camphora) CVPE

Olejek eteryczny z kanfory otrzymuje si臋 za pomoca destylacji parowej drzewa i lisci drzewa kanfory, odznacza si臋 wyj膮tkowymi w艂a艣ciwo艣cami  dezynfekuj膮cymi i oczyszczaj膮cymi. Powinien w aromaterapii by膰 stosowany z ostro偶no艣ci膮, ...

Wi臋cej informacji

Drukuj

106.00 z艂

Dodaj do koszyka

15 ml.

Oce艅 ten produkt

ocena: 0.00 | g艂os贸w: 0

Olejek eteryczny z kanfory otrzymuje si臋 za pomoca destylacji parowej drzewa i lisci drzewa kanfory, odznacza si臋 wyj膮tkowymi w艂a艣ciwo艣cami  dezynfekuj膮cymi i oczyszczaj膮cymi. Powinien w aromaterapii by膰 stosowany z ostro偶no艣ci膮, nigdy nie powinno go si臋 stosowa膰 doustnie jak równie偶 bezpo艣rednio na skór臋 bez rozcie艅czenia w oleju bazowym.

Doskona艂y 艣rodek dezynfekuj膮cy powietrze z bakterii drobnoustrojów, stosowany cz臋sto w rolnictwie do zwalczania grzybic i ró偶nych chorób.

Dzia艂anie O.E. z kamfory rozgrzewa osoby które s膮 wyzi臋bione jak równie偶 dzia艂a przeciwzapalnie.
Pami臋tajmy ze wzgl臋du na jego wyj膮tkow膮 si艂e zawsze u偶ywaj go z ostro偶no艣ci膮.

Polaryzacja: Yang/Yin

W艂a艣ciwo艣ci kosmetyczne: tr膮dzik, antyseptyk, reguluje gruczo艂y wydzielaj膮ce sebum.

W艂a艣ciwo艣ci terapeutyczne: Przezi臋bienia, grypy, zapalenie oskrzeli, blokady przemiany materii, kolki, os艂abienie, biegunki, zatwardzenia, napotny, stymuluje cyrkulacj臋, bóle z臋bów, podagra, udar s艂oneczny, wymioty, ocucaj膮cy, na st艂uczenia, stymuluje oddychania, na zwichni臋cia, bóle mi臋艣niowe, moczop臋dny, antyseptyczny, uspokajaj膮cy.

Pami臋taj ze wzgl臋du na swoj膮 si艂臋 i w艂a艣ciwo艣ci u偶ywaj go z ostro偶no艣ci膮 nie u偶ywa膰 podczas ci膮偶y i u osób które cierpi膮 na epilepsj臋.

O.E. = olejek eteryczny 

 

Tw贸j komentarz:



Koszyk  

brak produkt贸w

Suma 0,00 z艂

Koszyk

Bestsellery

Zobacz wszystkie

Strona korzysta z plik贸w cookie w celu realizacji us艂ug zgodnie z Polityk膮 prywatno艣ci.
Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do cookie w Twojej przegl膮darce.
Zamknij

CHCESZ OTRZYMYWA膯 NOWO艢CI MAILEM?

DO艁膭CZ DO NAS