Dodano ten produkt do koszyka.

Możesz kontynuować zakupy lub dokończyć realizację zamówienia.

Olejek Rycynowy BIO

Olejek Rycynowy BIO

Olejek rycynowy Nazwa botaniczna: Ricinus communis Miejsce pochodzenia: Indie Część używana: nasiona Rodzina botaniczna: euphorbiaceae Zapach: bardzo łagodny Przeźroczysty kolorWchłanialność: lepka, ale dość szybko się wchłania. Opis:To doskonały olejek ...

Więcej informacji

Drukuj

43.00 zł

Dodaj do koszyka

60 ml.

Oceń ten produkt

ocena: 0.00 | głosów: 0

Olejek rycynowy
Nazwa botaniczna: Ricinus communis
Miejsce pochodzenia: Indie
Część używana: nasiona
Rodzina botaniczna: euphorbiaceae
Zapach: bardzo łagodny
Przeźroczysty kolor
Wchłanialność: lepka, ale dość szybko się wchłania.

Opis:To doskonały olejek wzmacniający włosy, rzęsy, brwi i paznokcie. Ma bardzo gęstą i lepką konsystencję, która dodaje blasku połyskowi i pomadce, a także pomaga rozproszyć pigmenty.

Właściwości kosmetyczne:
Oczyszczające.Antybakteryjne, przeciwwirusowe, grzybobójcze
Wzmacnia włosy, rzęsy, brwi i paznokcie
Doskonale działa na włosy suche, matowe i zniszczone, znacznie zmniejsza wypadanie włosów.

Zastosowania kosmetyczne:
W szamponach i maseczkach do włosów
Maści do paznokci, szminek.

Środki ostrożności dotyczące stosowania:
Stabilny olej. Trzymać z dala od wszelkich źródeł ciepła i światła.
Nie jedz.
Na zamówienie w pojemnościach 1 litr.
Nietypowe zamówienia:
Tel: 513109909
Email: info@alchemiaurody.pl

 

100% naturalny tłoczony na zimno olejek pochodzący z upraw bio.
Zapakowany szklana ciemna butelka.
80-90% kwas rycynolowy (AGMI), 5% kwas oleinowy (omega 9), 5-8% kwas linolenowy (omega 6), 1-2% kwas palmitynowy (AGS), 1-3% kwas stearynowy (AGS)

Twój komentarz:





Koszyk  

W koszyku: 1 produkt

Suma 43 zł

Koszyk

Bestsellery

Zobacz wszystkie

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij

CHCESZ OTRZYMYWAĆ NOWOŚCI MAILEM?

DOŁĄCZ DO NAS