Olejek Róża Mosqueta

Olejek z Róży Mosketa tłoczony na zimno z malutkich owoców dzikiej róży rosnącej w Chile, posiada silne właściwości regenerujące. Natura dostarcza najwyższej klasy formułę ...

Więcej informacji

Drukuj

412.00 zł

Dodaj do koszyka

150 ml

Oceń ten produkt

ocena: 0.00 | głosów: 0

Olejek z Róży Mosketa tłoczony na zimno z malutkich owoców dzikiej róży rosnącej w Chile, posiada silne właściwości regenerujące. Natura dostarcza najwyższej klasy formułę odmładzającą jaką możemy sobie wyobrazić pobudza regenerację komórek, przywraca elastyczność skóry, nawilża, odżywia, przyspiesza gojenie blizn i oparzeń, pobudza syntezę kolagenu, zapobiega pojawianiu się plam starczych, leczy trądzik, łagodzi rozstępy, reguluje nadmierną pigmentację skóry.

Olejek Róża Mosqueta pochodzi z Chile 
Zawiera witaminę C dziesięciokrotnie więcej niż czarna porzeczka, kwasy nienasycone 45% kwasu linolowy (omega-6) 35% kwas linolenowy (omega 3) 15% kwas olejowy (omega-9)

Jako jedyny zawiera Retinol, który stymuluje proces różnicowania się komórek, ten składnik na wielką skalę używany jest w kosmetykach anti-aging
 
Właściwości olejku z róży mosqueta:  Odpowiedni do wszystkich rodzaju cer które wymagają regeneracji, zapobiega i leczy łuszczycę, oparzenia, przyspiesza gojenie ran, przygotowuje skórę przed i po operacji, odbudowuje tkanki po chemioterapii, wspomaga w walce z rakiem skóry, leczy hemoroidy.

Polaryzacja YIN 
Olejek z Rózy Mosqueta dostępny jest również w opakowaniu 60 ml.
 http://www.sklep.alqvimia.pl/p252-olejek-z-rozy-mosqueta.html 

Tagi: olejek rosa mosqueta olejek z róży piżmowej olej z rozy pizmowej.

Używać bezpośrednio na twarz najlepiej na wilgotną skórę po toniku z Róży Damasceńskiej, w kuracjach odmładzających, regenerujących do wszystkich rodzajów cery potrzebujących witaminy E. 

Olej ten można używać z innymi mieszając je, jak również dodając olejki eteryczne jako substancji aktywnych.

Konsultacje biuro@alqvimia.pl

Rosa moschata seed oil, Citrus medica limonum (lemon) peel oil, Citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, Cymbopogon martinii oil, Pelargonium graveolens (geranium) leaf oil, Aniba rosaeodora (rosewood) wood oil

Twój komentarz:





Koszyk  

brak produktów

Suma 0,00 zł

Koszyk

Bestsellery

Zobacz wszystkie

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij

CHCESZ OTRZYMYWAĆ NOWOŚCI MAILEM?

DOŁĄCZ DO NAS